Parttime vacatures per beroepsgroep

Home » Beroepsgroepen

Ben jij op zoek naar leuke parttime vacatures? Kies hieronder je werkveld en vind de ideale baan. Zie je de vacature van je dromen? Maak dan binnen twee minuten een profiel aan en solliciteer!

Winkel vacatures

Een parttime baan in een winkel past perfect bij jou. Want jij hebt een vlotte babbel en bent graag de hele dag bezig met mensen. Als je in een winkel werkt, heb je veel afwisselende taken. Zo geef je klanten advies over kleding, probeer je een nieuwe telefoon te verkopen of sta je achter de kassa en help je klanten met afrekenen. Ook zorg jij er natuurlijk altijd voor dat de winkel er netjes en strak uitziet. Zo trek je de winkel regelmatig recht, dweil je de vloer of ruim je dozen op. Benieuwd wat voor parttime werk in een winkel jij kunt doen? Check dan hier onze winkel vacatures.

Horeca vacatures

Jij kunt goed multitasken. En met drie borden balanceren, orders opnemen bij verschillende tafels en drankjes klaarmaken? Ook geen probleem voor jou. Wil je daarnaast lekker verdienen? Dan is een parttime baan in de horeca iets voor jou. Ga je werken in de horeca, dan kun je ook lekkere fooien verdienen als jij je werk goed doet. Je kunt alle kanten op in de horeca. Je kunt bijvoorbeeld parttime werken in de bediening, spoelkeuken, als kok of als catering medewerker. So what are you waiting for? Bekijk hier onze horeca vacatures.

Logistieke vacatures

Werken in de logistiek, dat lijkt jou wel wat. In de buitenlucht op de fiets, scooter of in de auto om bijvoorbeeld pakketjes, brieven of maaltijdboxen te bezorgen. Wil jij liever op één plek blijven en een parttime baan in de logistiek? Dan kun je ook aan de slag in een magazijn als bijvoorbeeld orderpicker, magazijnmedewerker of postsorteerder. Parttime werken in de logistiek is heel divers, dus jij zult je nooit vervelen. Benieuwd geworden? Check dan onze logistieke vacatures en solliciteer direct.