Onderdeel van YoungCapital

ParttimeWerk.nl is onderdeel van YoungCapital, Nederlands grootste uitzender van de nieuwe generatie. Via een uitgebreid online netwerk staan wij in contact met ruim 6 miljoen jonge talenten. Ambitieuze studenten en jonge professionals die we in contact brengen met topwerkgevers.

ParttimeWerk.nl brengt jou direct in contact met interessante bedrijven die op zoek zijn naar parttime- of tijdelijke fulltime medewerkers. Ook als je afgestudeerd bent, hebben wij leuke vacatures. Voor jou betekent dit een makkelijke manier om snel in contact te komen met een leuk bedrijf waar je naast je studie geld kunt verdienen en werkervaring kunt opdoen.

Wij hebben ambitie!

En daarom zijn wij ook internationaal actief. Naast onze zes Nederlandse jobboards kun je ons vinden in de volgende landen: Duitsland, België, Frankrijk, Zweden, Spanje, Oostenrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het is onze ambitie om studenten in heel Europa in contact te brengen met de beste werkgevers.

Solliciteer via onze app

Wij snappen dat je geen zin hebt in lange en ingewikkelde sollicitatieprocedures. Daarom kun je met de StudentJob App razendsnel mobiel solliciteren. Heb je jouw droombaan gevonden? Solliciteer dan direct via de app. Neem in de app ook een videomotivatie op, en voeg die makkelijk toe aan je sollicitatie. Wanneer kun jij beginnen?

De Studentjob app

Ook als werkgever zit je goed bij ParttimeWerk.nl

  • Met ruim 350.000 werkzoekenden is er altijd een geschikte kandidaat
  • Makkelijk en snel toegang tot jong afgestudeerd talent
  • Zoek zelf in onze CV database
  • Gemakkelijk en voordelig vacatures plaatsen en wijzigen
  • Je vacature is goed vindbaar via Google

De statistieken van ons internationale netwerk

0.000

Inschrijvingen
laatste 31 dagen

0.000

Inschrijvingen
laatste 12 maanden

0.000.000

Totaal inschrijvingen