Werken bij de leukste bedrijven van Nederland

Ga werken bij de leukste bedrijven van Nederland

ParttimeWerk werkt samen met veel grote bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan KPN, Van der Valk Hotel en Domino's. ParttimeWerk brengt jou in contact met de leukste werkgevers. Wil jij werken bij bedrijven als T-mobile, Media Markt en DHL, die supergoed staan op je cv? Kijk dan snel op onderstaande pagina en solliciteer vandaag nog op jouw favoriete vacature.

Aethon

Aethon

Talent in goede banen

CSU

CSU

Jouw ideale parttime baan vind je bij CSU! Werken op tijden die jou uitkomen, bij jou in de buurt. Bekijk de CSU vacatures en solliciteer op je favoriet.

DHL

DHL

Parttime flexibel werken tegen een goed salaris bij het grootste logistieke bedrijf ter wereld? Bekijk dan direct alle parttime DHL vacatures!

Domino's

Domino's

Wil je werken bij Domino’s omdat je graag flexibel werkt of omdat je gewoon van pizza’s houdt? Bekijk dan hier vacatures van Domino’s!

Hornbach

Hornbach

Wil je werken bij Hornbach, de beste project bouwmarkt van Nederland, waar altijd wat te doen is? Bekijk dan hier snel de vacatures!

ICI Paris XL

ICI Paris XL

Werk je graag met luxe cosmetica en huidverzorgingsproducten bij een flexibele werkgever? Solliciteer dan direct op de parttime vacatures van ICI Paris!

KPN

KPN

Wil jij ervaring opdoen in de telecommunicatiebranche, maar weet je nog niet precies wat voor functie? Bij KPN staan ontzettend veel diverse vacatures open!

Landal

Landal GreenParks

Wil je werken op de mooiste vakantieparken van Nederland? Werken in een groene omgeving en flexibel werken? Bekijk dan nu de vacatures van Landal.

Media Markt

Media Markt

Kan jij elke klant tevreden naar huis laten gaan? Werk je graag flexibel en weet je alles van gadgets? Bekijk dan nu de vacatures van de Media Markt.

Shoeby

Shoeby

Zijn jouw outfits altijd goed gematched en ben je altijd op de hoogte van de laatste mode trends? Bekijk dan direct de vacatures van Shoeby.

T-Mobile

T-Mobile

Weet jij alles van mobiele telefoons en kan jij als de beste verkopen? Solliciteer dan direct op de parttime vacatures van T-mobile.

Tzorg

Tzorg

Bijbaan die er echt toe doet! Ga aan de slag als thuishulp!

Van der Valk

Van der Valk

Wil je flexibel werken in één van de bekendste hotelketens van Nederland? Solliciteer dan direct op de Van der Valk hotel vacatures.